Jdi na obsah Jdi na menu

Vražda rodiny Sharpových

20. 4. 2020

Dubnového rána se vrací čtrnáctiletá Sheila Sharpová do své chatky č. 28 za svojí matkou a sourozenci, po noci strávené u kamarádky. V chatce je však podivný klid. "Vy snad ještě všichni spíte?" zvolá zvesela. Když se však nedočká odpovědi, vejde do obýváku, kde se jí naskytne pohled, který nesmaže z paměti do konce života.
V obývací pokoji nachází mrtvá a zohavená těla své matky, patnáctiletého bratra Johna a jeho sedmnáctiletého kamaráda Danyho Paula Wingatea. Oběti někdo umlátil kladivem a na dokonání svého díla použil steakový nůž.Z chatky také zmizela dvanáctiletá Tina Sharpová, jejíž tělo je nalezeno až o tři roky později.
Ve vedlejším pokoji však během vraždy poklidně spali další dva sourozenci a jejich kamarád. Jak je možné, že chlapci nic neslyšeli? Také ostatní lidé z okolních chatek nic neslyšeli.Žádný křik, hádka, pláč ani rány.
Až v roce 2010 se stává šerifem spolužák obou zavražděných chlapců a celý případ se znovu otevírá. Zjistí, že některé věci dodnes nebyly důkladně prověřeny. Až nyní nalézá dopis, který nebyl nikdy uveřejněn jako důkaz. V něm jeden z hlavních podezřelých, Martin Smartt píše své manželce Marilyn, která byla nejlepší kamarádkou zavražděné Sue, tento vzkaz: " Zaplatil jsem cenu za naši lásku a nyní jsem ji vykoupil čtyřmi lidskými životy."
Muž navíc tvrdil, že nemůže být vrahem, protože v té době se ztratilo jeho kladivo s modrou rukojetí. Podobné bylo nedávno nalezeno na dně rybníka poblíž kempu a bylo testováno na DNA a na stopy krve.
Další záhadou je, proč nikdy nebylo prošetřeno záhadné anonymní volání na tísňovou linku, po oznámení nálezu lebky v roce 1981.
Neznámý volající tvrdil, že jde o lebku zmizelé Tiny Sharpové, i když ještě nebyla k dispozici oficiální lékařská správa. Proč bylo tolik důležitých věcí přehlédnuto?
Po těchto událostech někteří lidé začali tvrdit, že v chatce č.28 dochází k záhadným jevům. Může jít o následky děsivé události? Dávají o sobě zavraždění členové rodiny vědět, nebo jde jen o lidskou fantasii?
V roce 2004 nechá majitel resortu tuto chatku pro jistotu zbourat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PARANORMALITY.cz - PARANORMALITY.cz

10. 12. 2021 22:47

Nový web o paranormálních jevech!!

https://paranormality.cz